Marieke Slot

Ik ben Marieke en vind het lesgeven in bewegingsonderwijs (gym) aan jonge kinderen ontzettend leuk om te doen! Ik ben 13 jaar werkzaam in het basisonderwijs en heb op verschillende scholen gewerkt. Inmiddels ben ik ruim 6 jaar gymleerkracht op de Wijde Veert in Noord-Scharwoude.
Met mijn oudste dochter ben ik altijd naar peutergym gegaan en vond het elke keer weer ontzettend leuk. Een 1 op 1 moment met je kind om lekker samen te spelen en nieuwe dingen te ontdekken.

Dorien Bak

Ik ben Dorien en ik heb heel veel plezier in het lesgeven op het basisonderwijs als vakleerkracht gym! Het geeft mij energie om kinderen met plezier te zien bewegen en dit is dan ook altijd mijn doel. Ik geef nu 2 jaar gymles op IKC Waterrijk in Noord-Scharwoude en 1 jaar op de Phoenix in Broek op Langedijk. Ook heb ik 2 jaar peutergym gegeven in Alkmaar dus daar heb ik al wat ervaring mee. Het plezier wat ik daar zag bij alle peuters is geweldig om te zien. Ik vond dit zo leuk dat het mij heel leuk leek om dit samen met Marieke op te zetten in Langedijk, het dorp waar wij beiden vandaan komen.